Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Forum
Vizualizare combinaţii Vizualizare plată Vizualizare arborescentă
Fire de discuţie [ Anterioara | Următoarea ]
sfaturi pentru a călători în Vietnam
sfaturi pentru a călători în Vietnam
25.10.2019 16:18
Informatii utile legate de calatorie sunt mii, insa exista o multime de recomandari pe care cu siguranta le ignoram de fiecare data.
Purtati o borseta.
Veti avea mainile libere si, mai nou este si la moda. Purtati o poseta normala care sa va mentina portofelul în buzunarul frontal. Veti fi mai bine protejati impotriva hotilor de buzunare dar veti avea si o mai mare liberate.
Aplicați viza de Vietnam on-line pentru a obține cel mai ieftin preț și de a salva timpul.
Nu planificati foarte multe odata.
Aveti nevoie de relaxare si lasati spontaneintatea sa se joace cu zilele de vacanta. Ideea e buna, in teorie, dar atunci cand aveti o vacanta scurta si bani putini, va dati seama repede ca aceasta ar putea fi singura data cand veti fi in aceasta destinatie si veti dori sa vizitati cat mai mult posibil.
Rulati, nu indoiti.
Desi, ne place sa pliem totul frumos si sa compresam cat mai mult. Nu uitati ca hotelurile au aproape intotdeauna fiare de calcat.
Nu vorbiti cu strainii.
E un sfat pe le-ati auzit de cand erati copii. Strainii reprezinta un real pericol, asa ca nu interactionati cu ei. Fiti inteligenti si nu plecati singuri pe alei intunecate, alaturi de noi prieteni.
Treci de atractiile turistice.
Toata lumea spune mereu ca nu trebuie sa pierdeti timpul in aglomeratele renumite atractii turistice. In vacanță, in schimb, ar trebui sa mergeti in locuri mai putin cunoscute, ascunse, secrete. Incercati sa faceti o excursie la Vietnam cu o cafea la o cafenea ascunsa care nu se afla in nici un ghid.
Confirmati rezervarile.
Verificati inainte de ziua plecarii, biletele de avion, voucherele, check in-ul online, insa mai verificati odata si rezervarea hoteluri în Hanoi Vietnam.
Luati-va o patura in avion.
Avioanele sunt reci dar ne place sa dormim in ele, dar niciodata nu veti pierde sptaiu de ambalare pretios cu o patura de calatorie. O esarfa mare sau un hanorac pufos functioneaza la fel de bine ca o patura in timpul zborului si isi face datoria dublu in avion.
Economisi-ti bani daca stati in afara orasului.
Puteti salva de multe ori bani de cazare daca stati in suburbiile orasului pe care il vizitati, departe de principalele atractii.
Nu mancati alimente de la tarabele aflate pe strada.
Manifestati prudenta atunci cand selectati un loc de mancare aflat pe strada. Uitati-va la localnici pe care dintre ele le frecventeaza cel mai des, evitati locurile care arata insalubre sau au probleme de bug-uri si orientati-va clar spre ceva care e facut cu apa filtrata, asta daca sunt produsele sunt fierte sau gatite.
Nu rezervati in avans.
Luati-o ca pe o aventura! Fiti spontani! Petreceti-va noaptea pe strada laun festival despre care nu stiai nimic. Rezervarea in avans va permite sa verificati comentarii ale altor oameni si astfel veti stiio in ce va bagati, nu va mai fii o surpriza. Voi de ce sfaturi de calatorie va feriti? Spuneti-ne in comentarii!
Ataşamente: Halloween.pdf (116,3k), vietnam-roma.pdf (179,0k)