Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Ajutor

 Întrebări frecvente

1. Cum îmi fac cont în portal?
2. Mi-am pierdut parola. Cum mă pot conecta?
3. Cum mă pot conecta la portal / cum pot scrie pe forum?
4. Ce pot face în portal?
5. Unde găsesc informaţii şi resurse utile?
6. Ce alte facilităţi sunt puse la dispoziţie?
7. Cum pot accesa cursurile online?
8. Pe cine pot contacta pentru probleme tehnice sau lămuriri suplimentare?


1. Cum îmi fac cont în portal?

Dacă nu aveţi încă un cont de utilizator, vă puteţi crea unul folosind butonul "Creaţi cont" aflat în meniul din stânga fiecărei pagini (meniul are titlul "Autentificare")

Introduceţi datele personale (prenume, nume) şi o adresă de poştă electronică validă. Puteţi să vă alegeţi un nume de utilizator (alias). Introduceţi cifrele distorsionate de verificare care asigură protecţia împotriva completării automate de programe de calculator şi apăsaţi pe butonul "Creează cont"

Vi se va genera şi afişa o parolă pe care o veţi primi şi pe adresa electronică aleasă în formular.


2. Mi-am pierdut parola. Cum mă pot conecta?

Dacă aţi uitat parola, vă rugăm să apăsaţi butonul de "Autentificare" (vezi întrebarea 4) şi apoi să accesaţi legătura "Ai uitat parola?". După introducerea adresei de poştă electronică şi a verificării text cerute, vi se va genera şi trimite pe acea adresă electronică o nouă parolă.


3. Cum mă pot conecta la portal / cum pot scrie pe forum?

Vă puteţi conecta apăsând pe orice pagină pe butonul "Autentificare" aflat în meniul din stânga. Meniul are titlul "Autentificare" şi se află imediat sub meniurile "Secţiuni" şi "Căutare".

Pentru a vă autentifica trebuie să introduceţi adresa de poştă electronică (email) şi parola.


4. Ce pot face în portal?

Apasă aici pentru a porni tutorialul de utilizare a portalului mentorat.pmu.ro.

De asemenea, tutorialul este accesibil şi în pagina de "Resurse educaţionale" (meniul din partea stângă a fiecărei pagini) - "Tutorial de utilizare".


5. Unde găsesc informaţii şi resurse utile?

Puteţi vedea ultimele informaţii despre proiect în secţiunea "Interes General" care este prezentă în partea dreaptă a fiecărei pagini. Comunicatele de presă, buletinele informative precum şi alte resurse ale proiectului se regăsesc în secţiunile "Informaţii", "Resurse educaţionale", "Lista mentorilor" accesibile din meniul din partea stângă a fiecărei pagini.

De asemenea, informaţia poate fi regăsită prin căutarea directă a textului dorit în casuţa de "Căutare" din partea dreaptă a paginilor (imediat sub meniul "Secţiuni") .


6. Ce alte facilităţi sunt puse la dispoziţie prin intermediul portalului?

Prin intermediul meniului "Secţiuni" puteţi accesa toate funcţionalităţile puse la dispoziţie de portal. forum-ul, pagina cu legături utile, galeria foto a proiectului, calendarul de evenimente.

Forumul permite accesarea şi vizualizarea firelor de discuţie şi a mesajelor existente, dar nu vă va permite scrierea de mesaje. Pentru a accesa cursurile online respectiv pentru a scrie pe forumul portalului, este necesară conectarea cu un cont de utilizator.


7. Cum pot accesa cursurile online?

Cursurile online sunt disponibile fie selectând intrarea corespunzătoare din meniul stâng "Secţiuni", fie accesând direct adresa mentorat.pmu.ro/ael/

Dacă nu sunteţi încă autentificat, veţi fi rugat să vă conectaţi mai întâi. Dacă nu aveţi un cont de utilizator, va trebui să folosiţi mai întâi formularul de creare cont în acest scop.


8. Pe cine pot contacta pentru probleme tehnice sau lămuriri suplimentare?

Dacă aveţi o întrebare pentru care nu găsiţi răspuns în această listă sau aveţi o problemă tehnică legată de funcţionarea site-ului, vă rugăm să folosiţi datele din pagina de contact

Interes general

04.10.2011 - Conferinta inchidere

04.10.2011 - Anunt privind achiziția de servicii de cazare, hrană, închiriere săli de conferinta si echipamente aferente organizarii conferinitei de inchidere a proiectului “Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice prin activităţi de mentorat”, ID proiect 3537.


15.09.2011 - Documentatie de atribuire de servicii de cazare, hrană si închiriere săli de seminar ID 3537

Anunt privind achiziția de servicii de cazare, hrană, închiriere săli de seminar aferente organizarii conferinitei de inchidere a proiectului “Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice prin activităţi de mentorat”, ID proiect 3537.