Informatii
« Înapoi

Lansare SGU runda a doua

 

Anunțăm lansarea rundei aII-a în vederea aplicării pentru finanțarea sub-proiectelor în cadrul Schemei de granturi pentru Universități, Proiectul pentru Învățământul Secundar ROSE. 
Propunerile de sub-proiecte vor fi transmise prin e-mail, la adresa evaluare.sgu@pmu.ro, până la datele limită menţionate în Ghidul Aplicantului, Anexa 2 – Calendar de derulare a rundelor de granturi, astfel: 
- Schema de Granturi Competitive pentru Centre de învățare 19 noiembrie 2018;
- Schema de Granturi Competitive pentru Programe de vară de tip punte 21 ianuarie 2019;
- Schema de Granturi Necompetitive 1 aprilie 2019.
Pentru a intra în procesul de evaluare, propunerile de sub-proiecte trebuie să ajungă prin e-mail oricând pe parcursul zilei respective (înainte de ora 24.00). Orice propunere care nu respectă această condiție va fi descalificată, deci vă rugăm să transmiteți aplicațiile din timp.
Informații suplimentare pot fi obținute la adresa de email evaluare.sgu@pmu.ro,, sau prin telefon la nr. 021.305.59.99.

 Vă rugăm să urmăriți site-ul proiectului http://proiecte.pmu.ro/web/guest/rose, pentru a fi la curent cu noutățile legate de schema de granturi pentru universități.  

Ghidul aplicantului 2018 poate fi descarcat AICI.

 

Noutati

Anunt Concurs

MINISTERUL EDUCAȚIEI – UNITATEA DE MANAGEMENT AL PROIECTELOR CU FINANȚARE EXTERNĂ (MEd-UMPFE), ANUNȚĂ SCOATEREA LA CONCURS A DOUA (2) POSTURI CONTRACTUALE DE EXECUTIE.


Interes general
Licitatii
Concursuri
Evenimente