Informatii
Noutati

Modalitatea de transmitere a propunerilor de sub-proiecte în cadrul schemei de granturi necompetitive

Vă reamintim că data limită de depunere a propunerilor de sub-proiecte, în cadrul schemei de granturi necompetitive (runda aII-a), finanțate prin proiectul ROSE, este 20 mai 2019. Propunerile vor fi încărcate în platforma dedicată RMIS (ROSE Management Information System), care poate fi accesată la adresa https://rose.pmu.ro. Găsiți, atașat, un scurt manual de utilizare a platformei. Pentru orice nelămurire legată de elaborarea și depunerea propunerilor de sub-proiecte vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.


Calendar Rose 2

In vederea elaborării şi depunerii propunerilor de sub-proiecte în cadrul Schemei de granturi pentru universităţi, finanţate prin Proiectul privind Învăţământul Secundar ROSE, va informăm că data de depunere a sub-proiectelor pentru Schema de Granturi Necompetitive se modifică, de la data de 22 aprilie 2019 la data de 20 mai 2019, conform calendarului atașat.


Modificare datei de depunere a proiectelor pentru Schema de Granturi Necompetitive

In vederea elaborării şi depunerii propunerilor de sub-proiecte în cadrul Schemei de granturi pentru universităţi, finanţate prin Proiectul privind Învăţământul Secundar ROSE, va informăm că data de depunere a sub-proiectelor pentru Schema de Granturi Necompetitive se modifică, de la data de 1 aprilie 2019 la data de 22 aprilie 2019, conform calendarului atașat. De asemenea, regăsiți atașat "Anexa 3.3_buget detaliat de cheltuieli estimative pe categorii de cheltuieli" în format excel, pentru a putea fi încărcată în platforma RMIS.


Rezultatele evaluării runda II

Atașat, regăsiți rezultatele evaluării propunerilor de sub- proiecte depuse în cadrul rundei II de aplicații pentru Schema de granturi competitive pentru universități - Programe de vară finanțate din Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE), astfel: - Lista provizorie a propunerilor de sub-proiecte aprobate - Lista propunerilor de sub-proiecte respinse - Lista propunerilor de sub-proiecte care nu au îndeplinit criteriile de conformitate administrativă și tehnică Menționăm că fiecare director de grant va primi în cel mai scurt timp o scrisoare în care vor fi specificate, după caz, motivele de neconformitate, cele de respingere, sau recomandări cu privire la revizuirea propunerilor de sub-proiecte, în cazul granturilor aprobate, dacă este necesar. În cazul propunerilor declarate neconforme nu se admit contestații, pentru proiectele respinse contestațiile se depun în numărul de zile lucrătoare menționat în Scrisoarea privind respingerea propunerii de sub-proiect, după primirea acesteia. Vă mulțumim pentru interesul arătat granturilor pentru universități finanțate în cadrul proiectului ROSE, și vă dorim mult succes în activitatea dumneavoastră!


Interes general
Licitatii
Concursuri
Evenimente