Rezultatele selectiei dosarelor

REZULTATELE SELECŢIEI DOSARELOR LA CONCURSUL organizat pentru ocuparea posturilor contractuale vacante de execuţie, în cadrul Unităţii de Management a Proiectelor cu Finanţare Externă


Interes general

Repartizarea consultantilor pe judete

ROSE - Repartizarea consultantilor pe judete pentru serviciile de Asistenta tehnica pentru facilitarea elaborarii si evaluarii propunerilor de granturi pentru licee


Lista de rezerva a consultantilor

ROSE - Lista de rezerva a consultantilor pentru serviciile de Asistenta tehnica pentru facilitarea elaborarii si evaluarii propunerilor de granturi pentru licee


Tabel rezultate contestatii

”Proiectul ROSE. Tabel nominal cu rezultatele evaluării contestațiilor pentru facilitarea elaborării și evaluării propunerilor de granturi pentru licee”


Scrisoare de intentie licee

"În vederea participării la schema de granturi, prin scrierea unei aplicații, și de a beneficia în acest scop de asistența din partea facilitatorilor, liceele eligibile trebuie să transmită, către UMPFE, o scrisoare de intenție, în conformitate cu modelul care poate fi descărcat aici, până la data de 20.07.2016. Scrisoarea de intenție, semnată și stampilată, poate fi transmisă prin poștă, pe fax, la numărul 021. 305.59.89, sau prin e-mail, la adresa: office@pmu.ro. Pentru informații suplimentare vă rugăm să utilizați datele de contact menționate anterior."


Lista liceelor eligibile

”Proiectul ROSE. - Listă licee eligibile”


Addendum to bidding documents NCS 3.3-3

”Project ROSE. Addendum to bidding documents - Services for the Facilitators Training Session (NCS 3.3-3) / Proiectul ROSE. Erată la anunțul privind realizarea Sesiunii de instruire a facilitatorilor”


Solicitarea ofertă de preț privind achiziția de servicii pentru realizarea Sesiunii de instruire a facilitatorilor, din cadrul ROSE

”Project ROSE. Invitation to quote - Services for the Facilitators Training Session/ Proiectul ROSE. Solicitare ofertă de preț - Servicii pentru realizarea Sesiunii de instruire a facilitatorilor”


Nota contestatii

”Proiect ROSE. Notă privind modalitatea de contestație a rezultatului evaluării candidaturilor privind facilitarea elaborării și evaluării propunerilor de granturi pentru licee”


Tabel punctaje candidati pentru facilitarea elaborarii si evaluarii propunerilor de granturi pentru licee

Rezultatelor evaluarii dosarelor de candidatura depuse in cadrul selectiei unor consultanti individuali in vederea FACILITARII ELABORĂRII ȘI EVALUĂRII PROPUNERILOR DE GRANTURI PENTRU LICEE ÎN CADRUL PROIECTULUI PRIVIND ÎNVĂŢĂMÂNTUL SECUNDAR (ROSE)


Licitatii
Concursuri
Evenimente

Sesiunea de lucru și de diseminare a rezultatelor proiectului, Sinaia, februarie 2013

De la debutul anului 2013 și până în prezent, activitatea de promovare-informare a obiectivelor, activităților și rezultatelor Proiectului privind Reforma Educației Timpurii a fost susținută prin organizarea și desfășurarea a două acțiuni, astfel: · în perioada 19-22 februarie 2013, a avut loc la Sinaia o sesiune de lucru și de diseminare a rezultatelor proiectului · în perioada 18-21 aprilie 2013, a avut loc la Sinaia un seminar privind procesul de dotare a unităților școlare cu materiale didactice pentru desfășurarea activității claselor pregătitoare din cadrul proiectului.