« Înapoi

Peoiectul ROSE

Interes general

Modalitatea de transmitere a propunerilor de sub-proiecte în cadrul schemei de granturi necompetitive

Vă reamintim că data limită de depunere a propunerilor de sub-proiecte, în cadrul schemei de granturi necompetitive (runda aII-a), finanțate prin proiectul ROSE, este 20 mai 2019. Propunerile vor fi încărcate în platforma dedicată RMIS (ROSE Management Information System), care poate fi accesată la adresa https://rose.pmu.ro. Găsiți, atașat, un scurt manual de utilizare a platformei. Pentru orice nelămurire legată de elaborarea și depunerea propunerilor de sub-proiecte vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.


Calendar Rose 2

In vederea elaborării şi depunerii propunerilor de sub-proiecte în cadrul Schemei de granturi pentru universităţi, finanţate prin Proiectul privind Învăţământul Secundar ROSE, va informăm că data de depunere a sub-proiectelor pentru Schema de Granturi Necompetitive se modifică, de la data de 22 aprilie 2019 la data de 20 mai 2019, conform calendarului atașat.


Modificare datei de depunere a proiectelor pentru Schema de Granturi Necompetitive

In vederea elaborării şi depunerii propunerilor de sub-proiecte în cadrul Schemei de granturi pentru universităţi, finanţate prin Proiectul privind Învăţământul Secundar ROSE, va informăm că data de depunere a sub-proiectelor pentru Schema de Granturi Necompetitive se modifică, de la data de 1 aprilie 2019 la data de 22 aprilie 2019, conform calendarului atașat. De asemenea, regăsiți atașat "Anexa 3.3_buget detaliat de cheltuieli estimative pe categorii de cheltuieli" în format excel, pentru a putea fi încărcată în platforma RMIS.


Licitatii
Concursuri
Evenimente

Sesiunea de lucru și de diseminare a rezultatelor proiectului, Sinaia, februarie 2013

De la debutul anului 2013 și până în prezent, activitatea de promovare-informare a obiectivelor, activităților și rezultatelor Proiectului privind Reforma Educației Timpurii a fost susținută prin organizarea și desfășurarea a două acțiuni, astfel: · în perioada 19-22 februarie 2013, a avut loc la Sinaia o sesiune de lucru și de diseminare a rezultatelor proiectului · în perioada 18-21 aprilie 2013, a avut loc la Sinaia un seminar privind procesul de dotare a unităților școlare cu materiale didactice pentru desfășurarea activității claselor pregătitoare din cadrul proiectului.