Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Forum
Vizualizare combinaţii Vizualizare plată Vizualizare arborescentă
Fire de discuţie [ Anterioara | Următoarea ]
o părere
toggle
o părere
Etichete: mentorat
30.05.2010 01:01
Sunt de acord că tehnologia informaţiei ajută enorm în procesul de învăţământ. Dacă cu ani în urmă acest lucru mi se părea accesibil ,, experţilor,, acum nu concep unitate de învăţare fără măcar o lecţie asistată de calculator. Elevii sunt mai atenţi şi percep mai uşor noţiunile.
Antoneta Rădoi, profesor de matematică, Liceul Gh. M. Murgoci, Măcin, jud.Tulcea
RE: o părere
25.05.2010 16:32 ca răspuns la ANTONETA RĂDOI.
Sunt întru totul de acord. Nu-mi puteam imagina acum câţiva ani buni la ce poate fi aşa de folositor calculatorul. Acum nu-mi mai imaginez viaţa fără el, la clasă şi în afara ei. Internetul ne-a deschis ferestre către lume şi am reuşit să implicăm elevii în proiecte Europene ale căror rezultate se pot vedea. Vă invit să vizitaţi un blog de matematică şi unul despre şah realizate de elevi şi profesori din România şi alte ţări Europene.
Nicolăiţă Cristina, Şcoala cu cls. I-VIII Deveselu, Olt
http://mathematicomix.wordpress.com/
http://chessgateway.wordpress.com/
RE: o alta părere
26.05.2010 11:31 ca răspuns la Cristina Nicolaita.
referitor la folosirea TIC in procesul de predare-invatare-evaluare pot spune ca in urma unei lectii interactive complexe(harta-Ael-videoproiector-metoda ciorchinelui) la geografie sustinuta recent la clasa a VII-a am constatat ca elevii si-au insusit mult mai bine informatia prezentata si au manifestat un interes sporit.
Prof. Religie Negrila Eugen,
Deveselu,Olt
RE: o părere
28.05.2010 12:15 ca răspuns la ANTONETA RĂDOI.
Folosirea calculatorului este benefica in procesul de invatamant, nu numai in predare-invatare ci si in proiectarea didactica, evaluare si perfectionare profesionala. Cursul la care am participat a fost foarte interesant si atractiv, dar si eficient.
Prof. Stanasel Violeta, Sc. cu cls. I-VIII Deveselu, Olt