Rezultatele selectiei dosarelor

REZULTATELE SELECŢIEI DOSARELOR LA CONCURSUL organizat pentru ocuparea posturilor contractuale vacante de execuţie, în cadrul Unităţii de Management a Proiectelor cu Finanţare Externă


Interes general

Modalitatea de transmitere a propunerilor de sub-proiecte în cadrul schemei de granturi necompetitive

Vă reamintim că data limită de depunere a propunerilor de sub-proiecte, în cadrul schemei de granturi necompetitive (runda aII-a), finanțate prin proiectul ROSE, este 20 mai 2019. Propunerile vor fi încărcate în platforma dedicată RMIS (ROSE Management Information System), care poate fi accesată la adresa https://rose.pmu.ro. Găsiți, atașat, un scurt manual de utilizare a platformei. Pentru orice nelămurire legată de elaborarea și depunerea propunerilor de sub-proiecte vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.


Licitatii
Concursuri
Evenimente

Sesiunea de lucru și de diseminare a rezultatelor proiectului, Sinaia, februarie 2013

De la debutul anului 2013 și până în prezent, activitatea de promovare-informare a obiectivelor, activităților și rezultatelor Proiectului privind Reforma Educației Timpurii a fost susținută prin organizarea și desfășurarea a două acțiuni, astfel: · în perioada 19-22 februarie 2013, a avut loc la Sinaia o sesiune de lucru și de diseminare a rezultatelor proiectului · în perioada 18-21 aprilie 2013, a avut loc la Sinaia un seminar privind procesul de dotare a unităților școlare cu materiale didactice pentru desfășurarea activității claselor pregătitoare din cadrul proiectului.